O femeie din Alunișu, județul Dâmbovița, a sunat disperată la 112, ca să reclame că un bărbat a dat buzna în curtea sa, în seara zilei de 12 ianuarie. Polițiștii dâmbovițeni deplasați la locul incidentului au constat că era vorba de fostul concubin al femeii, care, pe fondul consumului de alcool, „uitase” că era sub incidența unei sentințe judecătorești, ce îl împiedica să se apropie de aceasta. Acum are de ce să regrete amnezia, pentru că a fost reținut de polițiști.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

La data de 12 ianuarie a.c., in jurul orei 20:59, politistii din cadrul Postului de Politie Cornatelu au fost sesizati prin 112 de catre o femeie din localitatea Alunisu cu privire la faptul ca un barbat se afla la ea in curte.

O echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit urmatoarele:

„Pe fondul consumului de alcool, un barbat, fostul concubin al femeii, ar fi patruns fara drept in curtea locuintei sale, incalcand obligatiile stabilite de instanta de judecata printr-o hotarare civila pronuntata la sfarsitul lunii octombrie a anului 2019.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art. 32 alin.1 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei in familie si de art. 224 alin.1 din Codul Penal.”

Cercetarile se desfasoara sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Racari.

De asemenea, procurorul de caz a fost instiintat cu privire la incalcarea obligatiilor stabilite prin masura controlului judiciar dispusa fata de cel in cauza.

Articolul precedentFără zăpadă, în Muntenia, în următoarele două săptămâni. Zăpadă puțină, doar la munte.
Articolul următorFocare noi de pestă porcină africană, în Dâmbovița. Au reapărut cazuri la Bezdead și Răscăieți