Continuă furtul de lemn, din pădurile din Dâmbovița. Un argeșean, ce avea o mașină încărcată cu lemn, a fost oprit de polițiștii dâmbovițeni. Bărbatul nu a putut justifica în niciun fel proveniența lemnului.

Totul s-a întâmplat în data de 6 ianuarie 2020, pe un drum din județul Dâmbovița.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Argeș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1.5 m³ de material lemnos, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Din totalul infracțiunilor, 8 au fost contra persoanei și 8 contra patrimoniului.

Totodată, lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

În ultimele 24 de ore (6 ianuarie 2020), polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 17 infracțiuni și au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale.

Articolul precedentGabriel Plăiașu,fost deputat PNL de Dâmbovița, a fost numit în CA la Compania Națională Aeroporturi București
Articolul următorISU Dâmbovița recomandă: Nu intrați în panică! Exercițiile de alarmare a populației vor continua și în 2020