Cei de la Chindia Târgoviste par sortiți să nu aibă parte de nimic pe teren propriu. Echipa, ce evolueză în meciurile oficiale la Ploiești, a reluat antrenamentele, la Aninoasa, și face vizita medicală la Chiajna.

Deși titulatura este de Chindia Târgoviste echipa dâmbovițeană de fotbal nu are parte de prea multe perioade de ședere la Târgoviște. În toate meciurile, de până la oprirea campionatului,în liga I de fotbal, târgoviștenii au disputat partidele considerate pe teren propriu la Ploiești (județul Prahova), deoarece stadionul de la Târgoviște se află în renovare.

Imagine

Sursa foto articolfacebook, AFC Chindia Târgoviște

După două luni de pauză, din cauza epidemiei de coronavirus, târgoviștenii au reluat antrenamentele pregătitoare, pentru revenirea în competiție (play-out-ul ligii I de fotbal). Asta după ce toată echipa (și tot staff-ul acesteia) a fost testată pentru coronavirus, rezultatele testelor fiind negative.

Băieții lui Viorel Moldovan (antrenorul echipei) nu se pregătesc însă la Târgoviste, ci la Aninoasa (jud. Dâmbovița), unde au fost reluate antrenamentele, cu respectarea restricțiilor prevăzute în protocoalele de prevenire a răspândirii coronavirusului (nu mai mult de patru sportivi în același timp). Antrenamentele și cantonamentul au debutat în data de 18 mai si vor continua până în data de 1 iunie, după cum informeaza clubul târgovistean, pe pagina oficială de facebook (AFC Chindia Oficial).

Imagine

Pentru târgovișteni urmează vizita medicală (primul grup de jucători deja a efectuat testarea). Nici de această dată însă târgoviștenii nu au parte de liniștea de acasă. Asta pentru că testarea medicală are loc la Chiajna (judetul Ilfov), după cum informeaza clubul târgoviștean.

Se pare că la Târgoviște, pentru cei de la Chindia, mai este doar sediul clubului și identificarea geografică din titulatură.

Articolul precedentFurtunile violente au lăsat fără curent electric mai multe localități din Dâmbovița
Articolul următorSezon încheiat în baschetul feminin românesc. Fără titlu de campioană, a decis FRB. CSM Târgoviște locul 4, la feminin