Coronavirusul a ajuns și în una dintre cele mai mici și mai izolate comunități din județul Dâmbovița. La Văleni, o comuna cu doar 2700 de locuitori, din nordul judetului Dâmbovița, a fost confirmat primul caz de coronavirus, conform primarului localității, ce a făccut anunțul la o televiziune locală din Dâmbovița.

Primarul localitatii dâmbovițene Văleni, Gheorghe Lungu, a anunțat că, în localitate, o femeie a fost diagnosticată pozitiv ,la infecția cu coronavirus (conform MDI TV).

Femeia, ce este din Târgoviște, se pare că a venit in localitatea Văleni în urma cu aproximativ o lună, unde a și rămas. Pentru ca s-a simtit rău,în urma cu câteva zile, a fost transportată la spital, unde a fost confirmat diagnosticul de infectare cu coronavirus.

A fost declanșată o anchetă epidemiologică la Văleni, unde femeia infectată cu COVID 19 locuia cu mai multe persoane.

Cazul este primul de infectie cu coronavirus confirmat, în localitatea Valeni, o comună de doar 2700 de suflete, din zona de nord a judetului Dâmbovița.

Articolul precedentOperațiunea „tricoul căpitanilor”, inițiată de LPF, s-a încheiat. De la Chindia, 230 de euro merg în conturile Crucii Roșii
Articolul următorCazuri de coronavirus și la Potlogi, în Dâmbovița. Doi bărbați au fost internați