Operațiunea inițiată de Liga Profesionistă de Fotbal, prin care tricourile căpitanilor celor 14 echipe din liga I au fost scoase la licitatie, banii urmând a fi donați Crucii Roșii, s-a încheiat. De la Târgoviște (Chindia), pentru tricoul lui Cristian Cherchez, s-au strâns doar 200 de lire sterline (aproximativ 230 de euro).

„Liga Profesionistă de Fotbal a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru a ajuta, în aceste zile atât de dificile, Crucea Roşie Română. Astfel, în acest ultim weekend al competiţiei LPF e-Liga, în care fanii fotbalului românesc duc în continuare dorul meciurilor live, ne-am gândit, ca împreună cu cele 14 cluburi membre, să organizăm cate o licitaţie pentru un tricou cu autograf de la fiecare căpitan al echipei”, se preciza în urmă cu câteva zile, pe site-ul LPF.

La Târgoviște tricoul căpitanului Cristian Cherchez (Chindia Târgoviște) a fost licitat pentru suma de 200 de lire sterline. Anunțul a fost facut de cei de la Chindia pe site-ul clubului.

„Câștigătorul licitației în scop caritabil este Nita Claudiu, un suporter al roș-albaștrilor care se află acum în Scoția. Claudiu a donat 200 de lire în contul Asociației Crucea Roșie pentru tricoul lui Cristi Cherchez. De asemenea, o donație în valoare de 800 de lei către Crucea Roșie a efectuat Grigore Dragos, din Londra.

Le mulțumim pentru generozitate tuturor celor implicați în această acțiune! Să ne revedem sănătoși!”

Au precizat, pe pagina de facebook, cei de la Chindia Târgoviște.