Operațiunea inițiată de Liga Profesionistă de Fotbal, prin care tricourile căpitanilor celor 14 echipe din liga I au fost scoase la licitatie, banii urmând a fi donați Crucii Roșii, s-a încheiat. De la Târgoviște (Chindia), pentru tricoul lui Cristian Cherchez, s-au strâns doar 200 de lire sterline (aproximativ 230 de euro).

„Liga Profesionistă de Fotbal a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru a ajuta, în aceste zile atât de dificile, Crucea Roşie Română. Astfel, în acest ultim weekend al competiţiei LPF e-Liga, în care fanii fotbalului românesc duc în continuare dorul meciurilor live, ne-am gândit, ca împreună cu cele 14 cluburi membre, să organizăm cate o licitaţie pentru un tricou cu autograf de la fiecare căpitan al echipei”, se preciza în urmă cu câteva zile, pe site-ul LPF.

La Târgoviște tricoul căpitanului Cristian Cherchez (Chindia Târgoviște) a fost licitat pentru suma de 200 de lire sterline. Anunțul a fost facut de cei de la Chindia pe site-ul clubului.

„Câștigătorul licitației în scop caritabil este Nita Claudiu, un suporter al roș-albaștrilor care se află acum în Scoția. Claudiu a donat 200 de lire în contul Asociației Crucea Roșie pentru tricoul lui Cristi Cherchez. De asemenea, o donație în valoare de 800 de lei către Crucea Roșie a efectuat Grigore Dragos, din Londra.

Le mulțumim pentru generozitate tuturor celor implicați în această acțiune! Să ne revedem sănătoși!”

Au precizat, pe pagina de facebook, cei de la Chindia Târgoviște.

Articolul precedentS-a crezut la raliu, în mijlocul orașului, la Târgoviște. Avea 132 km/h. Acum a rămas fără permis
Articolul următorCoronavirusul a ajuns și în una dintre cele mai izolate comunități din Dâmbovița, la Văleni