Caz ciudat în Dâmbovița, dată fiind vârsta protagonistelor. O femeie de 62 de ani a fost găsită bătută, pe drum, în localitatea dâmbovițeană Racovița. După cercetări, polițiștii dâmbovițeni au constatat ca aceasta fusese agresată de o altă femeie, de 74 de ani, din aceiași localitate.

Imagine

Dj 711,intrare localitate Racovița (foto arhivă)

Totul s-a întâmplat în data de 31 ianuarie. Polițiștii din cadrul secției Nr. 2 Poliție Rurală Băleni, au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul ca a gasit o femeie lovită, pe raza localitătății Racovița.

Deplasați la locul indicat, cei de la Poliția Băleni au constat că, pe fondul consulmului de alcool, o femeie de 74 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi agresat fizic o altă femeie, de 62 de ani, care o ajuta la treburile gospodărești.

Femeia agresată a fost transportată la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale.În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pe numele femeii de 74 de ani.

Articolul precedentSenatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, șef al Senatului? Anunț făcut de PSD, după CEX (31 ianuarie 2020)
Articolul următorDâmbovițean reținut de polițiști după ce a refuzat sa oprească la semnalul agenților de la rutieră, la Aninoasa. Nu avea permis de conducere