Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu. Cei doi au anunțat că vor contesta decizia.

Marian Neacşu a spus că este vorba despre o execuţie publică iar Adrian Ţuţuianu a remarcat faptul că excluderea sa are loc la exact 20 de ani de la momentul intrării sale în PSD.

„În PSD este sancţionat delictul de opinie. E o greşeală majoră. N-am văzut pe cineva să condamne azi că cineva e înregistrat în PSD. Partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Timpul va decide dacă am avut dreptate. Vom contesta decizia în Justiţie. Nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit vreo acţiune împotriva PSD. Azi sunt 20 de ani de când am intrat în partid”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

„După acest vot, suntem excluşi. Vom merge în organizaţie să discutăm. Vom face contestaţie. Este o execuţie publică fără niciun sens. Au foist doar elucubraţii. Este absolut o minciună că am negociat cu Opoziţia pentru moţiunea de cenzură. Văd că votul celor 4.000 de oameni care m-au ales secretar general n-a contat”, a spus, la rândul său, Marian Neacşu.

Articolul precedentJandarmii solicitați să intervină într-o unitate școlară. Un elev a intrat la ore cu o armă albă
Articolul următorȘoc în PSD Dâmbovița, după excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu.Rovana Plumb este anunțată ca președinte interimar