O descindere în forță a polițiștilor din Dâmbovița, Argeș și Giurgiu a avut loc în această dimineață, la 9 adrese domiciliare din județul Argeș. Polițiștii au emis 11 mandate de reținere pentru persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale.

Descinderile ce au loc în dimineața zilei de 23 octombrie a.c. sunt coordonate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform IPJ Dâmbovița:

„Se efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Articolul precedentFemeie spulberată de o mașină, la Bucșani, când traversa prin loc nepermis
Articolul următorA fost iar cutremur,în România. Mișcare pământului a fost de „doar” 2,9 grade. Vezi statistica seismelor din 2019