Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, aflată în Dâmbovița, la Pucioasa, pentru întâlniri cu organizația PSD Dâmbovița, al cărei președinte interimar este, a promis, din nou, demararea reabilitării și modernizării DN 71. Artera străbate de la nord la sud județul Dâmbovița, inclusiv orașul Pucioasa, și a împlinit șapte ani de când este promisă lărgirea la patru benzi, de către reprezentații administrației locale și centrale.

DN 71 a fost în atenția tuturor, în ultima vreme, în special pentru că a constituit subiect de dispută politică între Adrian Țuțuianu și Rovana Plumb, fost și actualul președinte al PSD Dâmbovița. De șapte ani l-i se promite dâmbovițenilor că lărgirea la patru benzi va fi gata în cel mai scurt timp. Adrian Țuțuianu și Rovana Plumb s-au contrat pe acest subiect. (click  pentru detalii. www.realitateadedambovita.net)

Din păcate, la momentul respectiv, noiembrie 2018, nu s-a întâmplat nimic, termenele anunțate de Adrian Țuțuianu și Rovana Plumb nefiind respectate.

Acum, 18.01.2019, Rovana Plumb a făcut o nouă promisiune, (n.r. într-o declarație acordată postului local de televiziune Partener Tv) în care a spus:

„Proiectul DN 71, în sfârșit, luni (n.r. 21.01.2019) va pleca către ANAP, pentru a fi finalizat și a putea intra în licitație, pentru că avem mare nevoie de acest drum național.

Proiectul de reabilitare a DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia  presupune extinderea la patru benzi, pe tronsonul Bâldana-Târgoviște, și reabilitarea pe tronsonul Târgoviște-Sinaia. În total este vorba de aproximativ 101 km de drum și fonduri de aproximativ 472 de milioane de euro.

Foto articolfacebook, PSD Dâmbovița oficial

Articolul precedentVIDEO A murit lângă amantă, intoxicat cu monoxid de carbon
Articolul următorGheboaia-Dâmbovița-Încă un bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, a fost găsit decedat