Un bărbat din orașul dâmbovițean Răcari s-a ales cu un dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că deținea ilegal o armă. Chiar dacă este vorba de o armă neletală, legea îl obliga să o meargă cu aceasta la autorizare.

La data de 19 decembrie a.c., în urma unor verificări, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au constatat că un bărbat din Răcari, nu ar fi respectat regimul armelor și al munițiilor, respectiv ar fi deținut fără drept o armă neletală supusă autorizării.

Imagine

Fotografie cu un carater ilustrativ

Arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor legale privind armele și munițiile, precizează IPJ Dâmbovița.

Nu este pentru prima dată când polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dâmbovița fac astfel de descoperiri. În ultima vreme mai mulți dâmbovițeni s-au ales cu dosare penale, din același motiv. Fie dețineau arme neletale, ce nu au fost supuse autorizării, fie „au uitat” să-și reînnoiască permisul de port armă, pentru armele pentru care aveau autorizație.

Articolul precedentDoar arest la domiciliu, pentru cei care au tăiat o pădure întreagă la Vârfuri, în Dâmbovița
Articolul următorSorana Cîrstea, abandon în „sferturi” la Limoges