Acțiunile de depistare a celor branșați ilegal la rețeaua de energie electrică au continuat în județul Dâmbovița. Șase persoane din Costești Vale s-au ales cu dosar penal.

Imagine

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Acțiunea a avut loc în data de 14 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de furnizare a energiei electrice, au acționat, pe raza localității Costeștii din Vale, pentru prevenirea și combaterea furturilor de energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șase imobile erau racordate ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice.

Pe numele proprietarilor, au fost întocmite dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Acțiune Gura Ocniței

Acțiuni similare au avut loc și la Gura Ocniței, tot în județul Dâmbovița, cu o zi înainte (13 ianuarie 2020). Deasemenea, la finalul anului 2019, alte aproximativ 20 de persoane din Bălteni, comuna Conțești, dar și din Târgoviște, s-au ales cu dosar penal pentru aceiași faptă.

Articolul precedentFoto/Explozie într-un bloc din Fieni, județul Dâmbovița. O persoană cu arsuri transportată la spital
Articolul următorDosar penal pentru un bărbat din Voinești, ce ”a pus în pericol sănătatea publică”.Comercializa ilegal raticide și biocide