Două persoane au fost accidentate la Târgoviște, în dimineața zilei de 10 martie. Un autoturism nu a acordat prioritate de trecere pentru pietoni, iar două femei au fost accidentate, fiind transportate la spital.

Update

A fost confirmat faptul că cele două persoane accidentate sunt două femei, de 25 și respectiv 48 de ani. Conducătorul autoturismului, ce le-a lovit, este un bărbat în vârsta de 53 de ani. Cele două femei nu au suferit răni grave.

Știre inițială

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00  pe „Aleea Sinaia”, o arteră situată la marginea orașului Târgoviște, la intersecția cu DN 71. Potrivit polițistilor dâmbovițeni, este vorba de două persoane ce au fost accidentate de un autoturism, pe fondul neacordării prioritații de trecere.

Conform unor informații, este vorba de două femei ce au fost acroșate de un autoturism. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital. Nu se cunoaște, deocamdată stare în care se află cele două persoane ranite.

La fața locului se desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Articolul precedentSute de polițiști și jandarmi au descins în două localități dâmbovițene, pentru restabilirea ordinii
Articolul următorDezinfecție generală pentru transportul public și la Târgoviște. Acțiunea este obligatorie conform grupului de Comunicare Strategică