Declarații cel puțin ciudate ale liderului PSD, Liviu Dragnea, la Târgoviște. Întrebat dacă se teme de Pro România, așa cum a afirmat în mai multe rânduri senatorul Adrian Țuțuianu, fostul șef al PSD Dâmbovița, Liviu Dragnea a spus că e bine să te temi de hoții din politică.

La finalul conferinței de alegeri a PSD Dâmbovița, liderul social democraților, Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă la care alături i-au fost Rovana Plumb și deputatul PSD de Dâmbovița Corneliu Ștefan. Întrebat ce părere are despre declarațiile, venite dinspre Pro România, din partea liderului Victor Ponta și a senatorului Adrian Țuțuianu, legat de posibilitatea ca PSD-ului să îi fie teamă mai ales de Pro România, liderul social democraților a oferit un răspuns cel puțin ciudat.

„Prima dată am crezut că se tem colegii mei, m-am uitat în sală și mi-am dat seama că tremurau de frig, cum am tremurat și eu. Eu mă tem de pericolul creșterii unui curent de extreamă drepta, radicalist, șovinist, xenofob, în această țară, în care sunt implicați mai mulți actori politici, plantați prin mai multe partide. Permiteți-mi să nu comentez. (…) E greu să ne temem de un partid care fură. Acest partid (n.r. Pro România) vrea să fure voturi de la PSD, vrea să fure oameni de la PSD. Mă rog, de hoți e bine să te temi!”

A spus Liviu Dragnea, aceasta fiind și ultima întrebare, la care a mai răspuns liderul PSD, în cadrul conferinței de presă.

Articolul precedent„Paștele cailor” se reîntoarce și în 2019, la Târgoviște
Articolul următorChindia câștigă la Mioveni și vine la un punct distanță de locul I