La fabrica de frigidere Arctic, de la Găești, va fi reluată complet activitatea în data de 2 iunie. Conducerea fabricii a anunțat toți angajații, printr-un mesaj, care vor fi condițiile si regulile ce vor trebui respectate dupa reînceperea actuvității. Producția fusese oprită, iar salariații trimiși acasă, în șomaj tehnic, în data de 16 mai, după ce aproximativ 70 de salariați ai fabricii fuseseră depistați cu coronavirus.

Într-un mesaj dat angajaților, cei de la Arctic Găești amintesc care vor fi noile reguli dupa care va fi reluată activitatea de producție,începând cu data de 2 iunie.

„Vă rugăm să aveți și să purtați mască de protecție. După data de 2 iunie veți primi zilnic 2 măști pe zi. recompletați chesionarul de risc COVID 19 anterior intrării în unitate,îl veți găsi în mijloacele de transport și în zonele de acces. Respectați accesul pe poarta alocată secției dumneavoastră. Zona de vestiare este organizată în corturi amplasate extern, vă rugăm să respectați zona alocată dumneavoastră. Respectați servirea mesei în corturile special amenajate și alocate secției dumneavoastră. Este strict INTERZISA servirea mesei la punctul de lucru,în fabrică.”

Se spune, printre altele, în mesajul transmis de conducerea fabricii angajaților, ce se vor întoarce la lucru marți, 2 iunie (ziua de luni, 1 iunie, este zi liberă).

Imagine

La Arctic Găești activitatea a fost întreruptă în data de 16 mai, după ce aproximativ 70 de salariați au fost testați pozitiv cu COVID 19.În total au fost facute 209 teste angaajaților. Sute de salariati au fost trimiși acasă în șomaj tehnic, iar ce infectati cu coronavirus au fost izolați, spre tratament,în spitalele din Târgoviște, Pucioasa (din judetul Dâmbovița) si la Ploiești (judetul Prahova).

Articolul precedentA ajuns direct la spital, după ce s-a oprit cu mașina într-un pom, pe un drum județean de la Fierbinți
Articolul următor10 tineri au devenit pompieri. Au depus jurământul la sediul ISU Dâmbovița, de la Târgoviște