Cu aproximativ 10 zile zile înainte de reluarea campionatului, în liga secundă de fotbal, Chindia Târgoviște înregimentează pe bandă rulantă. Patru achiziții noi, a bifat echipa lui Viorel Moldovan, în perioada de intersezon, și încă doi fotbaști, ce au trecut și pe la echipe din prima ligă a Republicii Moldova, se pregătesc acum cu echipa dâmbovițeană.

Transferurile realizate până acum de echipa condusă de Viorel Moldovan, echipă ce are ca obiectiv promovarea în primul eșalon, sunt:

Mihai Neicuțescu – mijlocaș, 20 ani, împrumutat de la Dinamo

Bogdan Șandru – fundaș, 28 ani, de la Dunărea Călărași

Valentin Alexandru – atacant, 27 ani, de la Dunărea Călărași

Dan Panait – fundaș, 21 ani, împrumutat de la Viitorul, via Concordia Chiajna

În această săptămână (conform informațiilor exclusive furnizate de site-ul local www.db-sport.ro) urmează ca lotul să fie completat cu încă doi fotbaliști cu profil defensiv.

Mihai Daniel Leca-fundaș central (1,92 m,26 de ani) se antrenează cu lotul celor de la Chinidia. Leca a venit de la Zimbrul Chișinău (ianuarie 2018) la Daco Getica (liga II), iar din iunie 2018 este component al prim divizionarei Concordia Chiajna, de unde Chindia încercă să îl aducă sub formă de împrumut.

Vadim Rață-mijlocaș defensiv (1,73 m, 25 de ani) a jucat doar în campionatul Republicii Moldova, iar în acest moment este legitimat la Milsami Orhei. Jucătorul are patru selecții și în echipa națională a Republicii Moldova.

Articolul precedentPatru hoți de ovine au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni
Articolul următor„E ireal unde s-a ajuns!”. Pro România Dâmbovița explică de ce partidul nu va vota bugetul