Patru bărbați din Târgoviște au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni. Aceștia erau bănuiți de mai multe furturi sau tentative de furt și, în momentul reținerii, polițiștii au descoperit, în mașina cu care se deplasau, două oi furate.

Cei patru bărbați, toți din Târgoviște, au fost depistați de polițiștii dâmbovițeni, în noaptea de 9-10 februarie, pe un câmp, când transportau cu mașina două oi. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Târgoviște și Băleni, în colaborare cu efective de la Biroul de Investigații Criminale Târgoviște, au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 49 de ani, toți din Târgoviște, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și a unor tentative de furt calificat.

Cei în cauză au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de 9 spre 10 februarie a.c., bănuiții au fost depistați de către polițiști, în timp ce se deplasau cu un autoturism, spre zona de câmp a localității Brăteștii de Jos, în portbagajul căruia transportau două ovine și două prelungitoare electrice, bunuri pentru care nu dețineau documente justificative de proveniență.”

Animalele au fost recuperate, urmând a fi predate părților vătămate.

Foto articol-Ilustrativ

Articolul precedentControl al RAR Dâmbovița: sute de mașini „prezentau pericol iminent de accident”
Articolul următor„Filiera moldavă”. Chindia încearcă transferul a încă doi fotbaliști de prima ligă,ce au jucat în Moldova