Într-o conferință de presă, transmisă în direct pe facebook, Adrian Țuțuianu a anunțat astăzi că va încerca să revină în PSD atacând în justiție decizia de excludere din partid. Țuțuianu a nominalizat doi grei din PSD, ce se află pe lista neagră și a dezvăluit că Dragnea nu a fost de acord cu candidatura Rovanei Plumb la alegerile din 2016, pe lista PSD Dâmbovița.

În conferința de presă, susținută în cabinetul senatorial, din sediul Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a făcut mai multe afirmații, în ceea ce privește soarta partidului, din care tocmai ce a fost exclus prin votul CEx-ului Național.

„Vor urma și alte excluderi în PSD. În curând vor fi excluși Ion Mocioalcă (n.r. PSD Caraș Severin) și Ciprian Pandrea (n.r. lider PSD Călărași)”

Dragnea a luat partidul (n.r. PSD) pe persoană fizică.” „PSD Dâmbovița a suferit un șoc și este rupt în trei”

Rovana Plumb (n.r. președinte interimar PSD Dâmbovița, după excluderea lui A. Țuțuianu) urmărește doar propriu interes(…) Vrea să fie europarlamentar, se va regăsi pe listă anul viitor, și (n.r. vrea să fie) chiar comisar european.(…) Nu voi alerga pentru Rovana Plumb, s-o fac europarlamentar. Nu sunt și prost.(…) Eu am pus-o prima pe listă (n.r. la alegerile parlamentare din 2016) la Dâmbovița. Dragnea nu voia. Dacă nu insistam, poate că acum era acasă.(…) Sunt conștient că nu pot reveni în PSD nici mâine, nici poimâine. La un moment dat partidul se va trezi.”

Țuțuianu a anunțat deasemnea că vor fi multe plecări din PSD Dâmbovița, în perioada imediat următoare.

Articolul precedentFoto| Descindere în forță, la falsificatori de acte de înmatriculare autovehicule.Poliția a ridicat documente și bani
Articolul următorBilanț, după incendiul de la fabrica de mobilă din Târgoviște-pagube importante,100 de pompieri și 17 mașini s-au luptat cu focul