Construcția primului complex comercial de mari dimensiuni (mall) din Dâmbovița avansează. Complexul, ce este denumit ”Dâmbovița Mall”, se ridica la Târgoviște, pe un teren ce aparține Consiliului Județean Dâmbovița. Mall-ul reprezintă însă o investitiție privată, ce ar trebui să fie gata în toamna anului 2020.

Imagine

Dâmbovița Mall reprezintă o investiție privată  cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .Astfel, nu mai putin de 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului.Investiția generează peste 800 de locuri de munca, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, după cum au anunțat investitorii.

Imagine

 La momentul actual, corpul principal de clădire este aproape finalizat. Constructorul speră ca întreg edificiul să fie gata în luna mai 2020. Darea în funcțiune a întregului complex comercial va mai dura însă, fiind totuși aniticipat ca acest lucru să se întâmple în 2020.

Sursa foto articol-facebook, Daniel Cristian Stan

Complexul comercial este primul de acest fel din Dâmbovița și de implicit și de la Tărgoviște.

Articolul precedentConducere nouă la Camera de Comerț Dâmbovița. Noul președinte este un fost parlamentar
Articolul următorFoto-Video| Analiză a activițății ISU Dâmbovița. Prefectul județului e supărat că s-au dat prea puține amenzi