Un incendiu pornit de la un foc de vegetație uscată lăsat nesupravegheat a făcut avagii, în această dimineață (17 martie) la Lucieni în Dâmbovița. O stupină, o anexă gospodărească si aproximativ 3 tone de lemn au fost făcute scrum, de focul ce s-a întins cu repeziciune. Intervenția pompierilor a salvat o locuință și alți aproximativ 80 de stupi, cu albine.

Imagine

În această dimineaţă (17 martie 2020), în jurul orei 04:30, pompierii târgovişteni au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Lucieni, deplasându-se la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui foc deschis făcut în aer liber, lăsat nesupravegheat, care a aprins vegetaţia uscată din jur şi s-a extins la o proprietate vecină.
În urma producerii incendiului, la prima proprietate au ars 8 stupi de albine şi un gard din lemn, iar la proprietatea vecină au ars cca. 3 tone lemne de foc depozitate într-o anexă şi o toaletă din lemn.
Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului, 80 de stupi şi o stivă de lemne pentru foc.

În atenţia cetăţenilor!
Focul dechis poate fi utilizat în propriile gospodării numai cu respectarea următoarelor măsuri: asigurarea distanţelor de siguranţă faţă de vecinătăţi, supravegherea permanentă a arderii, asigurarea unei dotări minime cu mijloace de primă intervenţie şi stingerea totală a focului înainte de părăsirea locului arderii.

Au transmis cei de la ISU Dâmbovița.

Sursa foto articol-ISU Dâmbovița

Articolul precedentCoronavirusul suspendă examenele pentru permisul auto, pentru cel puțin 30 de zile
Articolul următorUpdate| Tragedie la Târgoviște. O femeie a decedat, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din oraș