Constatarea aparține unui magistrat de la Judecătoria Răcari (Dâmbovița) care a decis arestarea preventivă a acestora, pentru o perioada de 30 de zile, potrivit ziare.com.

Nicușor Ștefan, Costel Stoian, Tudor-Alexandru Vrinceanu și Manuel-Rafael Tudor sunt acuzați de furt calificat. Cei patru hoți au furat bijuterii din aur, ceasuri de damă și bărbătești, o macetă și sumele de 3.000 de lei și 700 de euro. Bunurile au fost recuperate.

Polițiștii dâmbovițeni în cooperare cu polițiștii Sectorului 1 din București din cadrul DGPMB i-au identificat rapid, în mai puțin de două ore, pe cei patru bărbați bănuiți de furtul din locuința generalului.

Cei patru au fost depistați pe raza municipiului București. Hoții reușiseră să sustragă bijuterii din aur, ceasuri de damă și bărbătești dar și sume de bani. Din câte se pare cei patru se pregăteau să plece din țără. Aveau deja achiziționate bilete de avion spre Portugalia, conform unei informări a IPJ Dâmbovița.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Valoarea aproximativă a bunurilor sustrase din casa generalui este de 10.000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentVIDEO Tânăr suprins în costumul lui Adam, în curțile unor săteni
Articolul următorNoutăți legislative. Salariul de bază minim brut pe țară, 3.000 lei lunar, în bani