Doi bărbați suspectați a se ocupa cu furtul de porcine au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni. Hoții, din județul Giurgiu,reușiseră să fure un animal din localitatea dâmbovițeană Sălcuța.

În după-amiazăa zilei de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, 2 bărbați ( unul de 21 de ani, din Bolintin Vale, jud. Giurgiu și celalalt de 30 de ani, domiciliat fară forme legale in Odobești, județul Dâmbovița), bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform IPJ Dâmbovița:

„Maine, 15 octombrie, cei in cauza vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Racari pentru dispunerea de masuri preventive.

Barbatii sunt banuiti ca, in noaptea de 13 spre 14 octombrie a.c., ar fi sustras o porcina si un acumulator auto de la o parte vatamata din localitatea Salcuta.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat si restituit partii vatamate.”

De asemenea, tanarul de 21 de ani este cercetat si sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie se vehicule.

Articolul precedentTârgovișteanul Nelu Barbu, numit, de Guvern, Consul General la Shanghai
Articolul următorÎnhesuială politică mare, la „Festivalul plăcintelor”, de la Cândești, Dâmbovița