Din Târgoviște la Shanghai. Acesta este traseul din ultimii ani a lui Nelu Barbu, târgovișteanul care din presă a ajuns purtător de cuvânt al Guvernului Dăncilă, iar acum consul general al României la Shanghai.

Conform unor informații, confirmate de surse guvernamentale (pentru hotnews.ro) purtătorul de cuvânt al Guvernului Dăncilă ,fostul jurnalist  Nelu Barbu, a fost numit consul general al României la Shanghai (China). Decizia ar urma să fie publicată în Monitorul Oficial.

Foto– Nelu Barbu, purtător de cuvânt cabinetul Dăncilă

Sursa foto– facebook ,Nelu Barbu

În 5 februarie 2018, Nelu Barbu a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Viorica Dancilă.

În perioada 2002- 2005 a fost realizator de programe radio şi editor voce la Realitatea TV. În anul 2017 a fost consilierul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, în Cabinetul Grindeanu.

Nelu Barbu s-a născut în 1982, a absolvit cursurile Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte şi apoi a fost licenţiat al Universităţii „Valahia” Târgovişte în Drept Penal.

Articolul precedentAtenție șoferi! Operațiunea „Truck and Bus” revine
Articolul următorHoții de porci, din Giurgiu, reținuți de polițiștii dâmbovițeni