Autoritățile așteaptă avizul Poliției pentru a da drumul circulației pe Dj 713, cunoscut și sub numele de Transbucegi. Mai multe valanșe au blocat, săptămâna trecută, accesul pe acest tronson de drum.

„Veste bună! Am fost astăzi împreună cu directorul SC LDP DÂMBOVITA – Cristian Avanu, pe principalul drum montan de acces în Stațiunea Peștera Padina. TransBucegi este în acest moment deszăpezit, așteptăm avizul din partea poliției Dâmbovița pentru a redeschide accesul turiștilor”, a scris pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele CJ Dâmbovița, Luciana Cristea.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa îi informează pe participanţii la traficul rutier că sectorul DJ 713, limită judeţ Prahova – Cabana Dichiu – intersecţie drum Cabana Piatra Arsă, km 6+030 – 16+000 este închis circulaţiei publice „pe o perioadă nedeterminată din cauza căderilor masive de zăpadă, existând riscul producerii de avalanşe”.

„Recomandăm respectarea semnificaţiei indicatoarelor rutiere de reglementare, orientare şi informare. Sectorul km 0+000 – 6+030 se află în administrarea Consiliului Judeţean Prahova”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentImpozite de 5 ori mai mari pentru proprietarii neglijenți
Articolul următorTemperaturi mari în unele zone, viscol și ninsori în alte