Primăria Târgovişte anunţă începerea lucrărilor la primul mall din municipiu. Edilul Cristian Stan a anunţat că lucrările la mall-ul de la fosta unitate militară din zona gării vor începe sâmbătă, 2 februarie.

”În pofida tuturor comentariilor, în pofida tuturor luărilor de poziţie mai puţin optimiste cu privire la realizarea acestui obiectiv de investiţii, la acest moment sunt în măsură să comunic faptul că sâmbătă vom avea debutul lucrărilor la ceea ce înseamnă complexul comercial mall. Este vorba de zona de alimentare cu energie electrică. Mai exact, după ce se vor realiza gropile de poziţie, sâmbătă dimineaţă, aşa am convenit cu constructorul, în zona căii ferate de pe I.C. Brătianu vor începe efectiv lucrările de racordare la reţeaua electrică”, a precizat Stan.

Lucrările la rețeau de alimentare cu energie electrică a zonei de la UM Gară vor începe vineri, 1 februarie.

„Sâmbătă dimineață vor fi restricții de circulație pe Bulevardul I.C.Brătianu, se va lucra inițial pe un sens, iar după aceea se va intra și pe sensul celălalt. Se va realiza săpătura, pozarea țevilor sau a canalizării aferente acestei investiții, după aceea se va închide săpătura, se va betona, iar a doua zi, duminică, se va închide celălalt sens și se va închide circulația pe sensul închis sâmbătă, urmând ca în cursul zile de luni, să sperăm că ne vor permite condițiile meteo, să se asfalteze integral această zonă. Este vorba de peste 100 metri pătrați de asfalt pe Bulevardul I.C. Brătianu, va dispărea practic trecerea la nivel cu calea ferată, nu va mai exista cale ferată acolo, aceasta va fi desființată integral, este o cale ferată care aparține SC UPET și care de ani de zile, de vreo 15 ani, nu mai are nici un fel de utilitate”, a precizat Stan.

Edilul a adăugat că, pe perioada lucrărilor la reţeaua electrică, timp de trei zile, vor fi restricţii de circulaţie pe str. I.C. Brătianu.

”Sunt create premisele ca, până la sfârşitul anului, complexul comercial să fie gata (…). Cred că marcăm începutul unei etape foarte importante de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgovişte, cred că cea mai importantă de după Revoluţie, etapă pe care o vom parcurge în următorii 2-3 ani”, a mai spus primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Anunţat din 2016, mall-ul va fi ridicat pe amplasamentul unei părţi din terenul fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte. Terenul pe care va fi realizat mall-ul este de 7 hectare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDâmbovița: Cod Galebn de ceață și de vânt puternic
Articolul următorÎn doar o lună, ordine de protecție provizorii pe bandă rulantă, în Dâmbovița