Artera cu cele mai multe probleme din Dâmbovița, cel puțin din punct de vedere al frecvenței cu care aceste probleme au fost semnalate, va avea parte de un tratament aparte. Beneficiarul proiectului, CJ Dâmbovița, va testa fizico-mecanic, DJ 720 E, o arteră ce este în plin proces de realizare.

DJ 720 E reprezintă o arteră ce ar fi trebuit finalizată încă din luna mai 2019, conform contractului, însă la ora actuală proiectul este mult întârziat. Beneficiarul, CJ Dâmbovița, a amenințat, în mai multe rânduri, cu rezilierea contractului de execuție, dar  până acum nu s-a întâmplat acest lucru. Au fost date și o serie de ultimatumuri (vezi cea mai recentă luare de poziție aici www.realitateadedambovita.net)

Se pare însă că lucrurile nu mai sunt la fel de „negre”, pentru că în data de 10 septembrie CJ Dâmbovița, printr-un comunicat de presă amintea că:

„…pe șantierul din zona UM Gară, pentru a afla stadiul lucrărilor de modernizare a drumului județean. Comparativ cu ultima vizită a conducerii CJD, urmare a insistențelor acesteia, s-a constatat o îmbunătățire a ritmului lucrărilor la DJ 720E, constructorul suplimentând numărul de utilaje și personal. În acest sens, președintele CJD a reamintit constructorului necesitatea finalizării în cel mai scurt timp a investiției de la DJ 720E, cu atât mai mult cu cât activitatea de realizare a centrului comercial avansează vizibil.

În privința calității lucrărilor efectuate, joi, 12 septembrie 2019, este programată prelevarea unor probe cu un laborator atestat pe traseul DJ 720E în vederea analizării acestora din punct de vedere al caracteristicilor fizico – mecanice.”

DJ 720 E reprezintă o investiție realizată cu fonduri din PNDL, ce are o valoare de aproape 9 milioane de lei.

Sursa foto articolCJ Dâmbovița