Este „revoluție”, din nou, la Ploiești. Suporterii Petrolului amenință cu repercursiuni autoritățile locale ce nu gestionează, în viziunea acestora, stadionul „Ilie Oană”. Suporterii sunt supărați că terenul este închiriat, către echipe din afara orașului, printre care este menționată și Chindia Târgoviște, și amenință consilierii locali că le vor da „cu ștampila de vot în cap”, la următoarele alegeri.

Reacția suporterilor Petrolului a fost postată pe pagina de facebook ,intitulată „Uniunea suporterilor petroliști”, iar nemulțumirea suporterilor este cât se poate de clară:

Sursa fotofacebook,Uniunea Suporterilor Petroliști

Comunicat, facebook, suporteri Petrolul Ploiești

„Cetățeanul–suporter simte din ce în ce mai dureros cum echipa sa de suflet este constant sacrificată de arendaşii politici din Administrația publică pentru interese „mai inalte” care nu au nicio legătură cu tradiția și mândria ploieșteană: să le fie în primul rând bine veneticilor care au plătit tainul păgubos. Noi trebuie să ne „peticim” programul cu ce mai rămâne, după satisfacerea cu prioritate a intereselor străine – fie ale echipelor străine de Ploiești care au închiriat terenul pe întregul sezon, fie al televiziunilor conduse de rating, un alt zeu păgân în numele căruia sunt sacrificate interesele Petrolului.

Dacă pentru obraznicii arendaşi politici vom avea o soluție finală la alegerile locale din 2020, când ne vom aminti de toate umilințele la care a fost supusă icoana sufletului nostru, Petrolul Ploiești, și le vom da cu ștampila de vot în cap, să-i usture adânc, până în rărunchi, și să-i arunce la lada de gunoi a istoriei, pentru televiziunile hulpave de rating trebuie acționat acum: (continuare aici)

În acest moment stadionul este închiriat doar către Chindia Târgoviște, echipă ce dispută , pe „Ilie Oană”, meciurile condiderate acasă, din liga I de fotbal. Stadionul din Târgoviște este în plin proces de reabilitare (foto) dar nu se știe sigur când va fi gata.La  arena „Eugen Popescu”, deocamdată, lucrările de reabilitare sunt în impas.

Articolul precedentTentativă de omor la Odobești, sesizată la 112. Agresorul a fost reținut
Articolul următorDirectorul școlii din Bădulești, județul Dâmbovița, agresat de tatăl unui elev, în incinta școlii