După ce, la congresul de alegeri al PSD Dâmbovița (19 ianuarie 2020), a fost vehiculată varianta întoarcerii în partid a lui Adrian Țutuianu, actualmente lider al PRO România Dâmbovița, senatorul a organizat o conferința de presă. Țutuianu spune că nu pleacă din Pro România și pune condiții pentru o eventuală colaborare, la nivel central, între PRO România și PSD. Țuțuianu are o întregă listă atât de persoane cu care ar colabora, dar și de persoane cu care nu ar putea colabora.

Conferința de presa organizată la Târgoviște, de senatorul PRO România a avut loc astăzi (20 ianuarie 2020). Țuțuianu a declarat că rezultatul alegerilor din PSD Dâmbovița, respectiv schimbarea conducerii organizației ( Rovana Plumb, în principal) este benefică pentru PSD Dâmbovița. În ceea ce privește reîntroarcerea sa în PSD Dâmbovița, Țuțuianu spune că deocamdată nu poate fi vorba de așa ceva, în schimb colaborarea cu PSD, la nivel central, va depinde de rezulatatul de la Congresul de alegeri, al social-democraților.

Imagine

FotoAdrian Țuțuianu, 20 ianuarie 2020

Vom vedea în ce termeni putem stabili un proiect comun (PSD-PRO România Dâmbovița). PRO România Dâmbovița va avea liste complete la alegerile locale. Vreu să aduc în față oameni politici noi. Sunt oameni care nu s-ar înscrie niciodată în PSD. Voi prezenta la începutul lunii februarie o listă cu 20 de candidați la funcțiile de primar, din partea PRO România Dâmbovița.

Depinde de ce se va întâmpla la congresul de alegeri la PSD. Putem să stăm de vorbă cu oameni precum Marcel Ciolacu. Noi doi nu am fost niciodată foarte prietni, și nu suntem nici astăzi, dar putem sta de vorbă. Pot să stau de vorbă cu Paul Stănescu sau cu doamna Firea. Îmi doresc ca la conducerea PSD să vină oameni precum Sorin Grindeanu sau Victor Negrescu.

Țuțuianu a prezentat o listă de social demicrați cu care nu ar putea sta de vorbă:

”Este foarte greu de crezut ca vom putea  găsi puncte comune cu Rădulescu <Mitralieră>, pe care l-am văzut atacându-l pe Titus Corlățean, într-un limbaj suburban și agramat. Nu pot să accept o colaborare cu Olguța Vasilescu, după ce s-a adresat cum s-a adresat lui Victor Ponta. Olguța și <Olguțu> se pozau în 2015 cu Victor Ponta și spuneau că e cel mai bun prim ministru, apoi au făcut aceiași poză cu Liviu Dragnea, cel mai bun președinte. Apoi cu Viorica Dăncilă, cel mai bun candidat. Acum postează o poza cu Marcel Ciolacu. Asta spune multe despre caracter.

Alt personaj toxic este Codrin Ștefănescu, cu care nu putem sta de vorbă.”

A declarat Adrian Țuțuianu.

Articolul precedent(video) Marcel Ciolacu este sfătuit să adopte tactica alianței cu Pro România. Solicitarea a venit de la Târgoviște
Articolul următorAmenzi pentru mai mulți dâmbovițeni ce încercau sa valorifice bunuri pentru care nu aveau documente. Vezi despre ce e vorba