Proiectul de reabilitare și modernizare a DN 71, pe traseul Bâldana-Târgoviște-Sinaia, a intrat în sfârșit în faza de licitație de atribuire pentru contractul de execuție de lucrări.Proiectul are o valoare uriașă, peste 472 de milioane de euro.

FotoDN 71, zona Ulmi, lângă Târgoviște

Proiectul de reabilitare a DN 71 a împlinit deja șapte ani, de când constituie subiect de dispută, în special politică, între politicienii ce au promis doar că lucrările vor fi demarate „cât de curând”(detalii aici www.realitateadedambovita.net).

Astăzi (07 februarie 2019)a fost introdus în SICAP anunțul de participare la licitația de atribuire a execuției de lucrări, după ce caietele de sarcini au trecut etapa de verificare.

Anunțul a fost făcut de senatorul A.Țuțuianu, pe propria pagină de socializare. (foto documente – facebook Adrian Țuțuianu)

Proiectul, ce se desfășoară pe traseul Bâldana-Târgoviște-Sinaia are:

VALOARE TOTALĂ: 2.136.328 mii lei (472.900.490 euro).
LUNGIME TOTALĂ: 101,696 km, din care lărgire la 4 benzi: 44,2 km

De la km 0.00-km 44.+130 presupune lărgirea la patru benzi de circulație. Iar de la km 51-km 109+905 reabilitarea arterei (două benzi de circulație). Artera (DN 71) este deseori folosită ca alternativă de șoferii ce încearcă să evite aglomerația de pe DN 1, din zona Valea Prahovei, în special la sfârșit de săptămână.

Articolul precedentÎncă doi ani de închisoare pentru fostul senator Marius Isăilă
Articolul următorS-a ales cu dosar penal, după ce pus pe jar poliția, cu o informație falsă