Un alt șofer a ignorat semnalele agenților de la circulație și a refuzat să oprească mașina, în Dâmbovița. Șoferul a abandonat ulterior mașina pe un câmp și acum este căutat de toți polițiștii dâmbovițeni.

Fotomașina abandonată Cornățelu, jud Dâmbovița

Sursa fotowww.gazetadambovitei.ro

Update: ora 20.00

Șoferul mașinii abandonate a fost prins de polițiști pe raza localității dâmbovițene Comișani, la aproximativ 17 kilomteri distanță de locul unde își abandonase autovehiculul (un câmp de pe raza localității Cornățelu). Bărbatul a fost condus la Serviciul Rutier Dâmbovița, pentru audieri.

Știre inițială (ora 19.00)

La orele amiezii pe DJ 711, pe raza localității dâmbovițene Băleni, o patrulă formată din agenți de poliție de la Serviciul Rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un bărbat Autoturismul, cu numere de înmatriculare de Ilfov, nu a oprit, șoferul continuând deplasarea cu viteză.

S-a procedat la urmărirea autovehicului, în același timp acesta fiind dat în atenție pe raza județului Dâmbovița. Polițiștii porniți în urmărire nu au reușit să îl ajungă, dar ulterior mașina a fost găsită abandonată, de polițiștii de la Secția 13 Poliție Rurală Titu, pe un câmp, de pe raza localității dâmbovițene Cornățelu.

În prezent se desfășoară activități în vederea identificării conducătorului auto, existâns suspiciunea, conform IPJ Dâmbovița, că bărbatul ar avea dreptul de a șofa anulat.

Articolul precedentZiua internațională a monumentelor, la Muzeul Poliției Române
Articolul următorFestivalul Internaţional „George Enescu” – Concerte, în 11 oraşe din ţară, printre care și Târgoviște