Pompierii de la ISU Dâmbovița „Basarab I” nu au avut deloc parte de relaxare în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai. Au fost solicitați să intervină la zeci de evenimente și peste 160 de cazuri medicale.

Conform unui bilanț, pentru zilele de paște și 1 Mai, zile libere, pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit la 32 de evenimente și 163 de cazuri medicale.

„În perioada acestei minivacanţe (26 aprilie – 01 mai 2019), echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 32 de evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.) şi operatori economici, 4 incendii de vegetaţie, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică,  şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (înlaturare tencuială ce stătea să cadă – la un bloc de locuinţe şi o degajare copac căzut pe carosabil). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 163 cazuri medicale.”

Comunicat de presă ISU Dâmbovița

Cea mai solicitantă acțiune a avut loc chiar în ziua de 1 Mai, când în parcul industrial de la Mija, două hale cu o suprafață totală de aproximativ 7000 de mp, au fost cuprinse de flăcări, 18 echipaje de pompieri intervenind pentru lichidarea incendiului.

Articolul precedentSorana Cîrstea a aniversat 25 de ani…de când joacă tenis
Articolul următorO dâmbovițeancă delegată să arbitreze în finala Ligii Campionilor, la fotbal feminin