Tenismena Evelyn Neacșu a ajuns de neoprit în această vară. După ce s-a impus la Cupele Boromir și TCB by Champions Bowl, la sfârșitul săptămânii trecute, sportiva de la CS Târgoviște a devenit învingătoare și la Cupa S&F, găzduită de orașul Ploiești.
În disputa pentru adjudecarea trofeului – U12, Evelyn a depășit-o pe Simona Roșu (AS Club Sportiv Elite Tenis), cu 6-3, 6-3. De asemenea, în grupa A a turneului, tenismena coordonată de Sorin Erlic, a obținut două victorii: 6-2, 6-3 cu Maria Tiprigan (CSȘ Ploiești) și 6-3, 6-2 cu colega Sara Ivan, de la CS Târgoviște.
Andrei Dincă, finalist la Cupa Tenis Club
Andrei Dincă, un alt tenismen de la CS Târgoviște, a terminat pe locul 2 la Cupa Tenis Club – Under 10, desfășurată la Curtea de Argeș. Sportivul antrenat de Sorin Erlic a înregistrat două victorii și o înfrângere în cadrul turneului final al întrecerii. Succesele au fost obținute împotriva lui Gabriel Tâlvan (CS Târgoviște) – 4-0, 4-1 și Ștefan Dragnea  (S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis) – 4-0, 4-1, iar eșecul a fost întâmpinat în fața câștigătorului competiției, Ștefan Milea (CS Tenis Club Champion București) – 0-4, 1-4.
Articolul precedentJuniorii de la ACS Progresul Găeşti, campioni pe Național Arena
Articolul următorCupa Cartierelor la fotbal Târgoviște, organizată de Zilele Cetății 2019