Cea de-a treia acțiune „Truck and Bus” din 2019 a ajuns la final. Polițiștii dâmbovițeni au făcut bilanțul și spre deosebire de precedentele două acțiuni similare sancțiunile au fost mai puține.

Cea de-a treia acțiune „Truck and Bus” din 2019 a avut loc în săptămâna 14-20 octombrie 2019, la nivel european( pentru precedentele acțiuni amănunte aici www.realitateadedambovita.net). În Dâmbovița bilanțul acestei săptămâni a fost următorul:

„Pe parcursul celor şapte zile, poliţiştii au verificat 238 de autovehicule, au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale și au constat 2 infracțiuni la regimul rutier.

29 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și alți 2 pentru nerespectarea regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.”

Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat  pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri.

Acțiunea s-s desfășurat conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Articolul precedentAdrian Țuțuianu (Pro România): „Nu dorim să intrăm la guvernare. Nu votăm guvernul liberal.”
Articolul următorLemn confiscat de polițiști, la Mătăsaru