Un accident, în care au fost implicate două mașini, a avut loc în această dimineață pe DN 72 A, la Ungureni, în județul Dâmbovița. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Update:

Conform primelor informații accidentul a fost provocat de o șoferiță de 67 de ani ce nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a intra în coliziune cu autoturismul condus du un tânăr de 20 de ani

Știre inițială

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 29 ocombrie pe DN 72 A, pe raza localității dâmbovițene Drăgăești, comuna Ungureni.

Conform IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune auto (între două autoturisme). Nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

La fața locului au intervenit și pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște ( 1 ASAS). Patru persoane au fost rănite și au fost preluate de ambulanțele SAJ Dâmbovița și transportate la spital.

În urma coliziunii ambele mașini au ricoșat în afara părții carosabile, unul dintre autoturisme izbind violent un stâlp de electricitate, de la marginea drumului.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentAtenție, vine iarna! Informare meteorologică. Temperaturile scad spectaculos
Articolul următorSe pregătește muzeul tradițiilor militare, la Târgoviște. Va funcționa în clădirea fostei Școli de Cavalerie de la Târgoviște