O tânără speranță a sportului târgoviștean a câștigat o importantă competiție de tenis, la nivel de juniori. Tânăra de 12 ani, Evelyn Neacșu, de la CS Târgoviște, s-a impus la trofeul „Tenis Performance”. Sportiva este îndrumată de Sorin Erlic, același antrenor cu care a început tenisul Sorana Cîrstea.

Așa după cum anunță chiar clubul CS Târgoviște:

FotoEvelyn Neacșu (sursa foto- cstargoviste.ro)

„Tenismena Clubului Sportiv Târgoviște a devenit învingătoare la categoria 12 ani, după ce a obținut victorii pe linie. Plecată din postura de favorită 1, Evelyn și-a respectat blazonul câștigându-și fiecare meci în care a fost angrenată. Sportiva coordonată de Sorin Erlic a ajuns noua câștigătoare a turneului după ce în finală a învins-o pe Iris Maria Creastă (Asociația Altius Tenis Club), cu 6-4, 6-4. În schimb, în semifinale, sportiva clubului nostru a depășit-o pe Catinca Orlescu (AS CS Libra Phoenix), cu 6-3, 6-1. De asemenea, în sferturi, Evelyn a învins-o pe Ana Raisa Coman (CS Major București), cu 6-2, 6-0.”

FotoSorin Erlic, antrenor (sursa foto-cstargoviste.ro)

Tânăra Evelyn Neacșu nu este la prima performanță de acest nivel și, din această perspectivă, se poate spune că îi calcă pe urma Soranei Cîrstea. Jucătoarea (nr. 93 WTA) Sorana Cîrstea este tot din Târgoviște și a început să practice tenisul tot sub îndrumarea lui Sorin Erlic(foto) cel care i-a îndrumat pașii la începutul carierei.

Articolul precedentFizicienii invadează Târgoviștea. Începe Olimpiada Națională de Fizică
Articolul următor132 de instituţii publice din Dâmboviţa, fără autorizaţie de securitate la incendiu