Afectați, cel puțin la nivel de imagine, de recentele plecări din partid, cei de la PRO România se regrupează și încearcă să intre în 2020 cel puțin cu structuri de conducere. În Dâmbovița, după ce cea mai mare parte a conducerii PRO România și-a dat demisia, chiar înainte de Crăciun, senatorul Adrina Țuțuianu a organizat o ședință cu cei rămași în partid, al cărei scop a fost alegerea unei noi conduceri în filială.

Imagine

Foto-Adrian Țuțuianu

Ședința (27 decembrie 2019) la care, conform surselor, au participat liderii de organizații din Dâmbovița, ce au mai rămas în partid, după demisiile în masă din PRO România Dâmbovița (amănunte aici www.realitateadedambovita.net), a avut loc în dimineața celei de-a treia zile de Crăciun.

Conform surselor, a fost numită o nouă conducere și, așa cum era de așteptat, senatorul Adrian Țuțuianu a devenit și coordonator unic al filialei.

În funcția de secretar general a fost desemnată deputatul Oana Vlăducă ( venită la Pro România, ca și Adrian Țuțuianu, din postura de parlamentar ales pe listele PSD Dâmbovița, în 2016).

Din noua structură de conducere a PRO România Dâmbovița, conform surselor, nu fac parte și alți oameni politici cu notorietate.

Sursa foto– facebook, Cosmin Bozieru

Tot conform surselor, filialei dâmbovițene a PRO România i s-a alăturat și Cosmin Bozieru, fost la PSD Dâmbovița până în  2019, după care s-a transferat la ALDE Dâmbovița, formațiune pe care acum a abandonat-o pentru Pro România Dâmbovița.

Articolul precedentFoto| S-au dus la munte ca la…mare. Au sunat la 112 pentru că era gheață pe drum
Articolul următorCaptură spectaculoasă, după descinderi la depozite de articole pirotehnice. Peste 65.000 de articole confiscate la Nucet și Târgoviște