Proiectul de realizare a DJ 720 E este în continuare unul cu probleme. Beneficiarul, Consiliul Județean Dâmbovița, acuză constructorul că nu-și face treaba. Artera este esențială pentru a asigura accesul în noua zonă de dezvoltare economică a Târgoviștei, situată pe terenul de lângă gara Târgoviște.

DJ 720 E Târgoviște 06 august 2019

Proiectul de realizare a DJ 720 E ar fi trebuit finalizat încă din luna mai (19 mai 2019, termenul inițial), numai că drumul, a cărui contrucție este finanțată cu fonduri din programul PNDL II, nu este gata nici acum.

Încă din luna aprilie beneficiarul, CJ Dâmbovița, amenințase că dacă nu se intră într-un grafic normal de lucrări va fi reziliat contractul de execuție.(detalii aici, www.realitateadedambovita.net).

Într-un comunicat de presă,transmis în data de 5 august 2019, CJ Dâmbovița precizează, între altele, că:

„…drumul de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, unde președintele CJD s-a declarat nemulțumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, în ciuda repetatelor întâlniri prin care executanților li s-a cerut să se încadreze în graficele convenite și să aloce mijloace tehnice adecvate amplorii lucrărilor de executat.

 Pentru remedierea problemelor identificate la fața locului, au fost convocați pentru marți, 13 august 2019, reprezentantul constructorului, proiectantul obiectivului și dirigintele de șantier.”

Proiectul de realizare a DJ 720 E are o valoare de aproximativ 9 milioane de lei.

Sursa foto articolCJ Dâmbovița

Articolul precedentVolei feminin: Încă o stranieră la CSM Târgoviște
Articolul următorSituație dramatică! Alte patru focare noi de pestă porcină africană, în Dâmbovița