Campania de achiziții de jucătoare, la secția de volei a CSM Târgoviște, nu se oprește. Clubul și-a asigurat serviciile unei jucătoare din naționala Croației.

Până la mometul actual, CSM Târgoviște, ocupantă a locului trei în campionat, în ediția 2018-2019, a transferat pe bandă rulantă jucătoare, în perioada de intersezon, după ce, în prealabil, nu reînnoise contractele cu jucătoarele (de altă naționalitate decât cea română) care făcuseră parte din echipă.

Ivana Miloš (Croația),Tanja Sredic (Serbia), Sabrina Müller (Austria), Katarina Vukomanović (Serbia), Elena Litovchenko (Rusia) erau achizițiile de până acum. Acestora l-i s-a alăturat o nouă jucătoare din Croația, conform unui comunicat al clubului Târgoviștean.

Ana Starčević (sursa foto- facebook, CSM Târgoviște)

„Echipa de volei a CLubului Sportiv Municipal Târgoviște a perfectat o nouă înțelegere pentru sezonul 2019-2020.

Ana Starčević este o jucătoare croată cu mare experiență, care a mai evolat în trecut în campionate puternice, apărând culorile unor cluburi importante la nivel european precum, Volero Zurich, Çanakkale Belediyespor, Halkbank Ankara, 
Pomì Casalmaggiore, Reale Mutua Fenera Chieri, Beşiktaş Istanbul, ŽOK Rijeka sau OK Nova KBM Branik.

Ana Starčević, care a fost și componentă a primei reprezentative a Croației, are 33 de ani, 1, 80 metri și 64 de kilograme și va îmbrăca tricoul CSM-ului în sezonul viitor.”

A anunțat CSM Târgoviște pe pagina de facebook a echipei.

Articolul precedentFRB nu ia în calcul CSM Târgoviște, pentru competiția internă de baschet feminin, în sezonul 2019-2020
Articolul următorProbleme mari cu DJ 720 E. Beneficiarul, CJ Dâmbovița, acuză constructorul