Profesoară de 51 de ani, de la Colegiul Economic din Târgovişte s-a internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie din oraş pentru evaluarea stării de sănătate și tratament de specialitate. Pe lângă asta, Colegiul Economic a băgat-o în concediu fără plată.

„Doamna profesor este în concediu fără plată și este internată la un Spital de Psihiatrie. Se va putea întoarce în sistem atâta vreme cât va dovedi că este aptă din punct de vedere medical şi psihologic pentru a presta activitatea didactică”, a precizat prof. Sorin Ion, inspectorul general al ISJ Dâmbovița.

Sunt tot mai multe indicii că profesoară trece printr-o dramă, ea mărturisind că lumea râde de ea pentru că nu are copii. Examenele psihologice anuale nu au indicat probleme la cadrul didactic, deși episoadele de agresivitate s-au tot evidențiat în ultimii ani, într-adevăr, doar în afara școlii. Pe numele profesoarei a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi ameninţare.

Cadru didacric respectat, cu dosar penal pentru a atacat un bebeluș de 6 luni. Ce s-a întâmplat

Cazul bebelușului sugrumat de profesoară: cadrul didactic a ajuns la Psihiatrie

 

Articolul precedentIonuț Ghibanu, reacție plină de emoție după moartea lui Costel preda
Articolul următorMesaj înduioșător al Colectivului Direcţiei Silvice Dâmboviţa, după dispariția fulgerătaore a lui Costel Preda