Ca în junglă. Așa se poate descrie cum s-a comportat un bărbat de 33 de ani. Acesta a intrat cu mașina în alt autoturism, la Mavrodin, în Dâmbovița. Alături de alte persoane i-a și bătut pe cei aflați în autoturismul lovit, un bărbat și o femeie.

Incidentul s-a petrecut în data de 6 noiembrie 2018. Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii specializați în investigații criminale din Răcari au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și părăsirea locului accidentului.

Pe parcursul acestei zile (n.r. 08.01.2019), bărbatul, de 33 de ani, va fi prezentat Judecătoriei Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 6 noiembrie 2018, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mavrodin, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat, de 47 de ani și o femeie, de 46 de ani.

După impact bărbatul, împreună cu alte persoane, i-ar fi agresat pe cei doi, lovindu-i cu obiecte contondente.

În cauză, se continuă cercetările și pentru identificarea și tragerea la răspunderea penală a celorlalte persoane implicate.”

Articolul precedentViorel Moldovan: „Cea mai puternică, în momentul de față, este Chindia”
Articolul următorTradiția „Botezul Cailor” de la Vișina este ilegală, anunță DSV