Doi bărbați din Dâmbovița a ufost reținuți de polițiști  și duși direct la penitenciarul Mărgineni. Pe numele celor doi existau mandate de executare a pedepsei privative de libertate, pentru furt calificat și respectiv infracțiune la regimul rutier.

Cei doi bărbați au fost reținuți în aceiași zi, 18 aprilie 2019. Conform IPJ Dâmbovița:

FotoPenitenciar Mărgineni

„La data de 18 aprilie a.c., polițiștii de la Secția nr.13 Poliție Rurală Titu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din Odobești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Slobozia la 2 ani, 3 luni și 15 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

De asemenea, un alt bărbat din Potlogi, pe numele căruia Judecătoria Răcari a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru 1 an și 6 luni, pentru infracțiuni la regimul rutier, a fost identificat de polițiști și depus în Penitenciarul Mărgineni.

Articolul precedentAccident grav pe DN 72, cu șase răniți. Două autoturisme au intrat în coliziune.
Articolul următorCinci bărbaţi arestaţi preventiv după percheziţiile făcute pentru destructurarea unei grupări specializate în spălare de bani