Polițiștii de la Investigarea Infracționalității Economice, Dâmbovița au reținut două persoane, bănuite de evaziune fiscală. Cei doi, un bărbat și o femeie, au fost reținuți pentru evaziune fiscală de aproximativ 350.000 de lei.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a două persoane, un bărbat din Târgoviște și o femeie din Buciumeni, bănuite de comiterea unor fapte de evaziune fiscală.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada mai 2012- noiembrie 2014, în calitate de administratori de fapt și de drept, cei doi nu ar fi evidențiat în contabilitatea societății toate operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi evidențiat în contabilitate cheltuieli cu achiziții nereale de mărfuri.

Prejudiciul creat este estimat la 348.955 de lei.”

Articolul precedentConducerea Spitalului din Târgoviște face lumină în cazul bebelușului decedat la ATI
Articolul următorMinistrul Sănătății, declarații în legătură cu cazul bebelușului care a murit la Spitalul din Târgoviște: „Inspectorii DSP au convocat comisia de hemovigilenţ”