După finalizarea procedurilor de achiziție publică, la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, a fost semnat contractul pentru servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții „Construire iluminat public în zona  Drum de legătură DJ 720 E Gara Târgoviște Sud – Centura municipiului Târgoviște”.
Potrivit CJ Dâmbovița, valoarea investiției este de 772.277,97 lei, fără TVA, din care 46.000 lei – servicii de proiectare și 726.277,97 lei – execuția de lucrări. Termenul ofertat pentru finalizare este de 75 zile.
Acest obiectiv reprezintă activități conexe ale investiției de modernizare a DJ 720 E, prin realizarea sa, asigurându-se condiții de circulație în siguranță și confort pe traseul de aproximativ 1,2 km, ce face legătura între Gara Târgoviște Sud și drumul de centură.
„Astfel, investiția se va integra în planul general de sistematizare a zonei UM Gară, aceasta urmând a se desfășura în paralel cu modernizarea căii de acces pe zonele de siguranță aferente. În contextul în care, în prima parte a anului 2020, se vor finaliza lucrările la centrul comercial Dâmbovița Mall și DJ 720 E și investiția de iluminat public se va adăuga planului integrat de dezvoltare a zonei, iar administrația județeană mai face un pas spre finalizarea unui proiect de anvergură, atât pentru municipiul Târgoviște, cât și pentru județul Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovi
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentSe pregătește muzeul tradițiilor militare, la Târgoviște. Va funcționa în clădirea fostei Școli de Cavalerie de la Târgoviște
Articolul următorUn hoț, „specializat” în furtul de biciclete, a fost prins de polițiștii dâmbovițeni