Un bărbat de 49 de ani, din Dragodana, a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni. Bărbatul se specializase în furtul de biciclete. Doar în data de 24 octombrie reușise să sustragă trei biciclete.

Conform IPJ Dâmbovița, bărbatul a fost reținut în data de 28 octombrie.

Imagine cu un caracter ilustrativ

„La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au identificat un bărbat de 49 de ani, din Dragodana, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 24 octombrie a.c., bărbatul ar fi sustras 3 biciclete, de pe raza localității Cuparu, lăsate neasigurate.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părților vătămate.”

Polițiștii dâmbovițeni au și câteva recomandări, pentru a nu fi victime ale indivizilor specializați în furtul de biciclete.

Nu vă lăsaţi niciodată bicicleta neasigurată, nici măcar pentru câteva secunde!

Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje!

Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt! Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei: unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să asigure cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei.

 În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

Articolul precedentSă fie lumină! Încă un pas pentru Dâmbovița Mall
Articolul următorPesta Porcină Africană a ajuns și la Odobești. Porcii dintr-o gospodărie au fost sacrificați