Schimbările se petrec cu rapiditate la IPJ Dâmbovița. După ce liberalii dâmbovițeni anunțaseră că intenționează să schimbe actuala conducere a IPJ Dâmbovița (cms.șef Sorin Păun) și după ce comisarul șef Sorin Păun s-a pensionat, la doar 49 de ani, ministrul de interne a numit un interimar la conducerea Poliției Dâmbovița. Este vorba despre inspectorul șef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitrașcu.

Foto-cms.șef Valentin Dumitrașcu

Deja fostul inspector șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Sorin Păun, și-a anunțat depunerea dosarului de pensionare, la doar 49 de ani, în urmă cu două zile. Ieri (20 noiembrie 2019) ministrul de Interne, Marcel Vela, a semnat ordinul de delegare a Comisarului șef de poliție, Valentin Dumitrașcu, inspector șef al IPJ Teleorman,  pentru o perioadă de două luni, la conducerea IPJ Dâmbovița.

Imagine

Foto– Ordin de ministru, 20.11.2019

Ordinul va intra în vigoare începând din data de 22 noiembrie 2019. Noul șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Valentin Dumitrașcu, a fost la șefia IPJ Teleorman din 2012 și va ocupa postul de conducere, rămas vacant la IPJ Dâmbovița, doar pentru două luni, după cum se precizează în ordinul de ministru.

Articolul precedentVideo| Internaționalul moldovean, de la Chindia Târgoviște, Vadim Rață, crede în România
Articolul următorColiziune între un autobuz și un autoturism, pe DN 71,în Dâmbovița. Un bărbat de 20 de ani a fost rănit