Internaționalul moldovean, Vadim Rață, legitimat la Chindia Târgoviște, crede că România poate avea o șansă, chiar mare, de a ajunge la Euro 2020. În eventualitatea unei partide România-Islanda, în barajul pentru Euro 2020, România pleacă cu prima șansă, spune Vadim Rață.

Vadim Rață a evoluat pentru naționala Republicii Moldova în partida pierdută cu Islanda (17.11.2019), scor 1-2, din preliminariile Euro 2020. Rață spune că la momentul actual, cu toate problemele pe care le are naționala României, într-o confruntare cu Islanda are totuși prima șansă, din moment ce și Moldova a reușit să le pună nordicilor probleme, în partida ce a avut loc în urmă cu câteva zile.(video)

România va juca în primul meci de baraj pentru calificarea la Euro 2020 în compania Islandei sau Scoției, într-o partidă ce va avea loc într-o singură manșă, în luna martie 2020, pe terenul adversarilor naționalei noastre (indiferent de ce vor rezerva sorții). În cazul unei victorii ,România va disputa și finala barajului pentru calificare la Euro, cu, cel mai probabil, una dintre echipele Norvegiei sau Serbiei.

Articolul precedentUnicat în România, o săptămână de „Black Friday”, la teatru
Articolul următorȘeful Poliției Teleorman a fost detașat la Dâmbovița