Senatorul dâmbovițean Adrian Țuțianu, coordonatorul Pro România Dâmbovița, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița, la alegerile locale din acest an. Țutuianu spune că a decis acest lucru după o consultare cu colegii din partid. Declarația vine în contextul în care foștii colegi, din PSD Dâmbovița, ai senatorului Adrian Țuțuianu, se pare că au respins o alianță cu Pro România la alegerile locale.

Declarația senatorului Adrian Țuțianu a fost făcută în weekend, la momentul în care oragnizația Dâmbovița a Pro România lansa candidatura reprezentantei partidului pentru primăria comunei dâmbovițene Crevedia.

„Dacă se va face o alianță  (n.m. între PSD și Pro România) nu știu să vă spun astăzi. În orice caz m-am consultat cu foarte mulți colegi și am decis că este cazul să-mi asum o candidatură nouă la Consiliul Județean. Nu exclud o alianță cu Partidul Social Democrat, dar nici nu stau după PSD.” a spus Țuțuianu. Informația a fost preluată și pe pagina Pro România Dâmbovița, dintr-o rețea de socializare.

Imagine

foto-captură postare facebook, Pro România Dâmbovița

Anterior senatorul dâmbovițean declarase și că: „Nu o  să sacrific Pro România de dragul PSD”, vorbind tot despre posibilitatea unor liste comune, PRO România-PSD Dâmbovița, la alegerile locale, pentru CJ Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu a mai câștigat președinția CJ Dâmbovița în 2012 și 2016, din postura de reprezentant al PSD. În 2016, acesta a renunțat la mandatul de președinte al CJ Dâmbovița, dupa ce a fost ales senator în Parlamentul României, tot pe listele PSD. Ulterior, acesta a fost exclus din partid (noiembrie 2018) de Liviu Dragnea, după celebrul scandal al scrisorii celor trei dizidenți, Adrian Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu.

Articolul precedentCoronavirus România. Bilanț oficial-1 martie 2020.
Articolul următorO persoană a fost rănită în urma unui accident petrecut pe DN 1 A, la Crevedia