Fotbalul târgoviștean nu se simte prea bine în momentul de față. dacă despre Chindia Târgoviște toată lumea știe că echipa nu reușște să depășească zona retrogradării, din prima ligă de fotbal, nici la feminin lucrurile nu stau mai bine. CSȘ Târgoviște este pe ultimul loc în clasament, după trei etape din prima ligă.

CSȘ Târgoviște este una dintre cele 12 echipe ce fac parte din prima ligă de fotbal feminin, din România. O competiție ce, în eșaloanele al doilea și al treilea, mai numără, în total, doar 10 echipe.

FotoCSȘ Târgoviște (ianuarie 2017)

Sursa fotocsstargoviste.ro

În ediția de campionat 2019-2020, a primei ligi, echipa târgovișteană nu a făcut altceva decât să contabilizeze înfrângerile, până în momentul de față.

În etapa cu numărul III, disputată în weekend-ul precedent CSȘ Târgoviște a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă

Heniu Prundu Bârgăului 4-1 CSȘ Târgoviște

Foto– campionat Liga I feminin, după trei etape (sursa- frf.ro)

Campionatul este dominat de Universitatea Olimpia Cluj și în acest an, echipă ce ocupă momentan prima poziție în clasament.

În data de 15 septembrie, pe teren propriu, fetele de la CSȘ Târgoviște vor întâlni echipa Fortuna Becicherecu Mic, una dintre echipele de top din campionat.

Articolul precedentProtest cu banderole negre, în prima zi de școală
Articolul următorRovana Plumb (PSD Dâmbovița) a fost nominalizată comisar european,din partea României