După trei victorii consecutive, în a doua fază a campionatului, echipa de baschet feminin a CSM Târgoviște a fost învinsă categoric, în deplasarea de la Sf. Gheorghe. Campioanele s-au impus cu 90-54, după un meci în care dâmbovițencele au cedat aproape total în a doua parte a partidei.

Cele trei victorii consecutive obținute de CSM Târgoviște (cu Arad, Constanța și Satu Mare), în a doua parte a campionatului, le dădeau suporterilor târgovișteni speranțe într-un rezultat pozitiv și în partida de la Sfântu Gheorghe. Asta cu toate că gazdele din Covasna câștigaseră destul de clar cele două înfruntări precedente, din prima fază a competiției.

În înfruntarea din 12 ianuarie, CSM Târgoviște a reușit să țină pasul, cu partenera de întrecere, doar până la 18-18, în primul sfert. Ulterior gazdele au preluat controlul partidei și pe fondul unor perioade lungi făcă reușite ale oaspetelor din Târgoviște.

ACS Sepsi și-a mărit constant avantajul, în special în sfertul al treilea câștigat categoric, astfel că finalul de meci a găsit echipa gazdă la o diferență de peste 40 de puncte (90-49 cu aproximativ 1 minut înainte de final). Până la urmă partida s-a încheiat cu scorul:

ACS Sepsi Sf. Gheorghe- CSM Târgoviște 90-54 (24-18, 19-13, 29-9,18-14)

ACS Sepsi acumulează 24 de puncte, după această victorie, și ocupă prima poziție în campionat. CSM Târgoviște (21 de puncte) ocupă locul trei, la egalitate cu Olimpia CSU Brașov, echipă contra căreia va evolua în etapa următoare, pe teren propriu.

 

Sursa foto articolwww.totalbaschet.ro, via D.P. Sports Photographer flickr

Articolul precedentVideo| Prinși în timp record, după ce au dat „lovitura”, la casa unui general de brigadă din MAI
Articolul următorUpdate-Octogenară accidentată grav de o mașină, pe un bulevard din Târgoviște