Amânată în mai multe rânduri, conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 18 ianuarie, va fi doar o întâlnire de desemnare a candidaților pentru alegerile din 2020. Asta a anunțat președintele PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan, în același timp și primar al municipiului Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă.

Organizația PSD Dâmbovița se pare că se confruntă cu o stare de incertitudine din care nu poate să scape. Anunțată în mai multe rânduri și ulterior amânată, conferința județeană de alegeri ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 18 ianuarie (vezi mai multe detalii aici www.realitateadedambovita.net) se pare că nu va avea loc deloc.

Imagine

Foto– Daniel Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște

Într-o conferință de presă, primarul Târgoviștei, în același timp și președinte al PSD Târgoviște, a afirmat că nu știe ca la conferința PSD, anunțată pentru data de 18 ianuarie, să fie vorba și de alegerea unei noi structuri de conducere a PSD Dâmbovița, ci doar de o ședință extraordinară de desemnare a candidaților pentru alegerile locale din 2020 (primari și președinte de CJ).

Foto– Conducere actuală PSD Dâmbovița

„Organizația PSD are nevoie de o schimbare de atitudine. Așteptăm convocarea organismelor statutare. Eu și toți colegii mei primari (n.m. din PSD Dâmbovița) suntem interesați să avem o conducere stabilă și să intrăm în alegerile locale în condiții bune. Din câte știu, în cadrul conferinței județene extraordinare a PSD (n.m. stabilită pentru 18 ianuarie) va avea loc doar desemnarea candidaților pentru primării și pentru Consiliul Județean”

A afirmat Cristian Stan. Cu alte cuvinte, Conferința județeană a PSD Dâmbovița, din data de 18 ianuarie, nu va risipi starea de incertitudine din PSD Dâmbovița, o organizație ce la momentul actual este condusă de eurodeputatul Rovana Plumb, dar a cărei șefie este contestată din interiorul organizației.

Articolul precedentIPJ Dâmbovița intervine în cazul ritualului denumit „Botezul Cailor”, de la Mogoșești. Dosare penale pentru proprietarii de animale
Articolul următorGabriel Plăiașu,fost deputat PNL de Dâmbovița, a fost numit în CA la Compania Națională Aeroporturi București