Tentativă de jaf la Poiana, în județul Dâmbovița. Mai mulți tineri mascați au încercat sa spargă ușa unui bar din localitate, în dimineața zilei de 3 martie. Tentativa lor s-a soldat cu un eșec, dar întrega acțiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Primarul localității a postat filmul tentativei de jaf pe o rețea de socializare și cere ajutorul tuturor celor ce pot da relații despre hoții ghinioniști.

Imagine

Tentativa de jaf a avut loc la ora 4.00, a dimineții de 3 martie. Cel puțin așa apare înregistrat pe camerele de supraveghere are localului, ce a fost ținta atacatorilor. Primarul localității Poiana a postat pe facebook întregul eveniment, surpins de camera de supraveghere a localului.

În imagini se vede cum doi tineri încercă minute bune să spargă lacătul grilajului, ce împiedica accesul în incinta localului, ce era închis la acea oră. La un moment dat, unul dinte hoți chiar se prăbușește la pământ, cu mânerul ușii, smuls, în mână, cel mai probabil. Alertați probabil de niște zgomote, la un moment dat hoții fug de la locul infracțiunii și se urcă în automobilul care îi aștepta în stradă,mașina demarând în trombă.

Haideţi să distribuim şi să identificăm hoții!

Publicată de Poiana Dambovita pe Luni, 2 martie 2020

Primarul localității Poiana a fost cel care a postat imaginile cu tentativa de jaf, pe pagina de socializare a Primăriei, apelând la toți cei care pot da relații privitoare la identitatea hoților, pentru ca în eventualitatea in care îi recunosc să ia legătura cu autoritățile locale.

Articolul precedentChindia dezamăgește și pierde primul meci din play out
Articolul următorUn tânăr și o tânără s-au implicat într-o bătaie, pe stradă, la Târgoviște. Incidentul a fost aplanat de un jandarm